شبکه ابری چیست ؟

شبکه ابری ، شبکه ای است که در فضای ابری میزبانی شده و با استفاده از فناوری رایانش ابری به کاربران امکان دسترسی به منابع ، برنامه ها و خدمات مشترک را از طریق اینترنت می دهد و همچنین توسط یک ارائه دهنده خدمات ابری مدیریت و نگهداری می شود .

بهتر است بدانید که در مقایسه با شبکه های سنتی ، شبکه سازی ابری می تواند ، جایگزین واحد کنترل بیشتر بخش های ساختار شبکه شود ، بدون اینکه به عملکرد شبکه ضربه ای وارد شود و باعث تداخل کار آن شود .

چرا از شبکه ابری استفاده میکنیم ؟ :

کسب و کارهای امروزی برای اینکه از بازارشان عقب نمانند نیاز دارند برای گسترش بازار، سرعت بخشیدن به سرعت عملکرد و ایجاد تمایز در ارائه خدمات و محصولات شان به مدل شبکه ابری که در واقع یک رویکرد استاندارد جهت ساخت و ارائه این نیازها است روی آورند .

مزایای استفاده از شبکه های ابری :

مزایای استفاده از شبکه های ابری بسیار متنوع میباشد اما بطور کلی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد :

۱)  انعطاف پذیری بیشتر
با این روش کسب و کار ها اجازه پیدا می‌کنند بر اساس نیاز های خود مواردی مانند تدابیر امنیتی ، کنترل بر روی ترافیک ، دسترسی به برنامه ها و ... را شخصی سازی کنند .

۲) هزینه ای بصرفه
با توجه به اینکه در این روش نیاز به سخت افزار گران قیمت و یا صرف هزینه های جانبی دیگر نیست ، یک روش بسیار بصرفه برای هر کسب و کار با هر اندازه ای میباشد .

۳) افزایش امنیت
از نظر امنیتی ، شبکه ابری ویژگی های تخصصی تر و پیشرفته ی امنیتی مانند شناسایی و پیشگیری از نفوذ، محافظت در برابر هرگونه تهدیدات و.‌‌‌.... را در لحظه فراهم می‌کند

روش های ارائه شبکه های ابری :

شبکه های ابری به روش های متنوعی قابل ارائه هستند که در زیر به برخی از آنها اشاره کرده ایم :

1) ذخیره و پشتیبانی :
شبکه های ابری که برای ذخیره و پشتیبانی استفاده میشودو امنیت بالایی در حفاظت اطلاعات دارد

۲(  نرم افزار به عنوان سرویس ( SaaS ) :
شبکه ابری که برای ارائه برنامه های نرم افزاری به کاربران از طریق اینترنت استفاده می‌شود. جالب است بدانید در این روش نیازی به نصب نرم افزار در محل نیست .

۳(  به عنوان زیرساخت ( laaS):
شبکه ابری که برای ارائه منابع زیرساخت مجازی و ذخیره سازی که بصورت درخواست قابل دسترسی هستند ، استفاده می‌شود

۴(  پلتفرم به عنوان سرویس (PaaS):
در این روش به مشاغل و سازمان ها اجازه می دهستان از شبکه های ابری برای ارائه پلتفرم برای توسعه ، تست و استقرار برنامه ها استفاده کنند

۵( همکاری و ارتباطات
با شبکه های ابری می توان همکاری و ارتباط و همچنین مدیریت پروژه ها را در بین تیم های دورکاری را تسهیل می‌کند.

در این مطلب آموزشی به مفاهیم پایه شبکه ابری پرداختیم برای درک مطالب پیشنهاد میکنم ابتدا مطلب آموزشی " شبکه چیست " را مطالعه کنید

برای آموزش های بیشتر از سایر قسمت های آموزشگاه زمرد دیدن فرمایید که به تفیکیک برای هر رسته طلا جداگانه آموزش های کاربردی قرار داده است

call